Belfast Telegraph

Wednesday 20 August 2014

One Direction mind-benders - are you a 1D dodo or genius?

As the world’s biggest boyband prepares to make young girls weak at the knees when they arrive in Belfast this week, Telegraph humourist Robert McNeil, who knows absolutely nothing about One Direction, has set this quiz to test your knowledge...

One off Pez dispensers of boy band One Direction are to be auctioned off to raise money for Comic Relief
One-off Pez dispensers of boy band One Direction are to be auctioned off to raise money for Comic Relief
One Direction have got used to cameras following them around
One Direction have got used to cameras following them around
Louis Tomlinson is reported to have a panic room in his house
Louis Tomlinson is reported to have a panic room in his house

Questions to reveal if you’re clued upabout the planet’s hottest pop chaps

 

Harry Styles (main picture) and his One Direction bandmates are in Belfast this week1

Which television show launched the band?

a. Last Of The Summer Wine

b. Attenborough’s Planet Earth

c. The X Factor

d. Songs Of Praise

2 Which illustrious Irishman stars in the band?

a. Samuel Beckett

b. Niall James Horan

c. Enya

d. Ronaldo

3 Can you name the band’s first album?

a. Their Satanic Majesties

b. Canto Gregoriano — Major Works Of Gregorian Chant

c. Up All Night

d. Downton Abbey

4 Who branded the band’s Liam Payne “rude”?

a. Bill Clinton

b. Bradley Wiggins

c. The whole Icelandic people

d. Boy George

5 Who recently warned singer Harry Styles off older women?

a. The Archbishop of Canterbury

b. Russell Brand

c. Madonna (right)

d. Nigel Farage

6 Who called their first album “blithe and sometimes clever”?

a. The New York Times

b. Kerrang!

c. Saga Magazine

d. The Financial Times

7 Which singer was a major influence on Harry Styles?

a. Susan Boyle (right)

b. Elvis

c. Sir Harry Secombe

d. Bono

8 What did Prime Minister David Cameron reputedly say about the band?

a. I’d really love to see them naked

b. Just stay away from my wife, Styles

c. On hearing their first record, I literally vomited

d. They’re great trade exports for Britain

9 What object recently hit Harry in the groin?

a. A meteor

b. A tax demand

c. A shoe thrown in Glasgow

d. He doesn’t have a groin

10 What extra-curricular activity does Zayn Malik enjoy?

a. The Times crossword

b. Dressing up as Queen Victoria

c. Skateboarding

d. Orchid collecting

Answers

 

 

: 1:c 2:b 3:c 4:d 5:b 6:a 7:b 8:d 9:c 10:c If you scored 1-2, congratulations, you have life in perspective. If you got 3-6 right, your command of current affairs is admirable. If you scored 7-9, you are very sad and should get out more. If you got all 10 right, please report to a doctor immediately.

 

 

COMMENT RULES: Comments that are judged to be defamatory, abusive or in bad taste are not acceptable and contributors who consistently fall below certain criteria will be permanently blacklisted. The moderator will not enter into debate with individual contributors and the moderator’s decision is final. It is Belfast Telegraph policy to close comments on court cases, tribunals and active legal investigations. We may also close comments on articles which are being targeted for abuse. Problems with commenting? customercare@belfasttelegraph.co.uk

Latest Entertainment News

Latest Music News

Latest Film & TV News

Latest Eating Out News

Horoscopes

Your Horoscopes by Russell Grant

Leo:

A spiritual connection with the one you love is empowering. It feels wonderful to be with someone who shares your beliefs and values. Together, you can create a meaningful life. One of you may decide to break away from a conventional job for the sake of more rewarding work. The other will be in charge of creating financial stability. Be sure to express appreciation for each other's contributions. You make a great team. Best of all, you generate powerful chemistry.More